tirsdag 11. mai 2010

Emma er den nye grenen på et stort og flott tre.Jeg er så glad for at jeg har så mye og fin familie. Det er så mange å være glad i, så mange å være sammen med og det er så fint med alle de ulike personlighetene. For noen uker siden var mamma, Emma og jeg en liten tur i Trondheim for å hilse på noen av de. Det var flere år siden jeg hadde vært der, så det var virkelig på tide. Vi bodde hos Bestemor i hennes nye, mer praktiske leilighet. Men den var like koselig og med hennes lune preg, som i rekkehuset hun bodde i før. Det var så godt å bare være der. Fire kvinner (Emma er kanskje litt liten til å kalles kvinne nå, men hun vil jo bli det...), fire generasjoner.
Vi besøkte også Farmor og Farfar. Farfar bor på sykehjem nå, men får besøk av Farmor et par timer hver dag. Det var lett å se at hun er glad i han, og hun gjør alt hun kan for at han skal ha det bra. Hun hadde med roser til han og ga han ostepop :). Etterpå ble vi med opp i deres (eller hennes..) leilighet og fikk deilig servering, på tross av at hun ikke kan stå oppreist uten å holde seg i noe, og at jeg hadde sagt at det ikke var nødvendig. Farmor har stelt for andre hele livet (mor til 7 barn, kone og sykepleier), så det har nok blitt en del av hvem hun er.
Vi fikk også besøk av Bestefar, Onkel Bjørn og Tante Gunn hjemme hos Bestemor, som disket opp med nydelig trøndersodd, nam! Det var veldig hyggelig at de tok turen for å hilse på oss (og særlig Emma).
Glad for at du ble med på tur sammen med oss mamma! (for Thomas var opptatt og jeg hadde ikke kjørt alene. Er ikke like tøff (eller uansvarlig...:p) som mamma, som kjørte alene til Trondheim, med meg liggende løs i en bag i baksetet, mange, kalde minusgrader ute , glatte veier og midt på vinteren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar