onsdag 19. august 2009

Valg 09-ja til valgfrihet!

Familien er det viktigste i livet mitt og da er det også selvsagt at Krf er det partiet jeg kommer til å stemme på. I Aftenposten fra mandag 17. august stod det om kontantstøtten. Ap og Sv vil avvikle denne ordningen. Ap vil ha en gradvis avvikling til det er full barnehagedekning. De mener altså at det er best for barn (samfunnet) å bli tatt hånd om av fagpersoner (ofte ufaglærte og for få i forhold til antall barn) fra de er 1 år. Ap er for arbeid og arbeidsplasser til alle, så det er svært synd at de ikke annerkjenner det å ta seg av barn og hjem, som et viktig arbeid. 

Høyre, Venstre, Frp og Krf vil beholde ordningen. Krf vil i tillegg øke støtten til 5000 kr (fra 3300 kr) for 1-åringene og 4000 kr for 2-åringene. Dette betyr at det vil bli litt enklere å velge å være hjemme med barn litt lenger, noe jeg ønsker. Jeg har fått et barn og har lyst til å ta vare på det selv, og jeg syns jeg burde ha et reelt valg til å velge akkurat det. Jeg sier: Stem Krf!

1 kommentar:

  1. Helt enig. Det er ingen andre enn foreldre barna helst vil vaere sammen med...det er et utrolig viktig forhold man har mens de er smaa...man faar aldri de aarene tilbake senere.
    Selv om det er vanskelig av og til og litt isolerende aa vaere hjemme, saa ville jeg aldri gjort noe annet....

    SvarSlett