tirsdag 7. september 2010

Mammahjertet liker det ikke

Jeg må bare få det ut... Jeg misliker meget sterkt å ha Emma i barnehage (eller rettere sagt hater, men det er jo et ord man helst ikke skal bruke, er det vel..). Vil helst ikke hente/levere henne for da slipper jeg å se henne der. Lettere å liksom ikke forholde seg til at hun er der (fornektelse?). Men jeg hentet henne i dag og det første jeg følte var en trang til å gråte. Syns bare det var så utrolig trist og feil å se henne sitte der i en stol på et rom sammen med de andre barna, som også ventet på å bli hentet. Stakk meg i hjertet. Men jeg tok meg i det og smilte til Emma, barna og de voksne. Jeg må jo for all del ikke vise Emma hva jeg føler for barnehagen, det vil ikke gjøre noe bedre. Men jeg forteller henne at jeg helst ville vært hjemme sammen med henne og at jeg syns det er dumt at jeg heller må jobbe. Hun forstår det kanskje ikke, men...
Behovet for penger skriker tydeligvis høyere enn mammahjertet.

2 kommentarer:

  1. I feel for you Ida! Det er som du sier da, å vise henne følelsene dine vil nok bare gjør det verre når du leverer/henter. Hvis hun føler at du og Thomas er trygge, kommer hun også til å være trygg. Likevel er det helt ok å gråte seg selv til søvn av og til.

    SvarSlett
  2. Når alt kommer til alt kan man ikke alltid få alt i pose og sekk, og nå skal du snart være hjemme igjen med en baby, så da kan Emma få være med deg igjen. Jeg hadde ikke fiksa det, det er hjerteskjærende å tenke på å skulle levere fra meg Josef et annet sted hver dag, og han er snart tre år. Men man må det man må, og man gjør det man gjør, og vi får håpe vi ikke kommer til å angre så mye senere. Lykke til!

    SvarSlett