søndag 29. august 2010

Nyheter for de som ikke allerede vet.... :)

Noen ganger skjer det litt mer enn vanlig. Vi skal ha en ny baby i februar en gang. Nå er det kanskje ikke en nyhet lenger for de fleste, men det var heller ikke noe jeg hadde lyst til å poste på bloggen før noen visste det... Vi gleder oss, blir kult med et søsken til Emma. Denne gangen har vi bestilt en fornøyd sovebaby, så det blir bra! Samtidig vet vi at det bare blir mindre tid til kjæresteri med flere barn, så skal forebygge litt med et ekteskapskurs en helg i oktober.. ;) Blir vår første helg alene, så bare det er jo god næring. Har hatt lyst til å ta det kurset lenge, har fått det anbefalt av Sidsel og Espen, for de som kjenner dem (Det "perfekte par", med "perfekt familie", som alle ser opp til, men det har ikke kommet av seg selv. De har jobbet bevisst og hardt med forholdet sitt gjennom mange år. Og når de har jobbet hardt, må vi jobbe hardt.)

Og så skal vi flytte. Ikke langt. 50 m. Så det er ikke sååå spennende, men det er større. Det er mer plass vi flytter til. Jeg syns det er litt vemodig å flytte nå som vi endelig har fått det fint, og ikke minst flytte fra Thomas alias Isak Sellanrås store hageprosjekt. Men det skal også bli utrolig deilig med eget soverom og rom til lille Ems. Og tørketrommel. Ikke mer klesvask som konstant henger til tørk i stua, eller klær som ligger i sofaen som skal brettes, for nå kan haugen i alle fall ligge på det litt større badet. Så nå håper vi på å få solgt fort som svint, blir visning her til uka.

Jeg har jobbet i noen uker nå. Går veldig fint. Hittil har Emma vært med Thomas/mamma/meg, men på mandag begynner hun faktisk i barnehage. Det blir en forandring. Men jeg tror det blir ok. Det må bli sånn nå. 

2 kommentarer:

  1. Gratulerer igjen...og godt aa hore at dere fikk den andre leiligheten. Gleder meg til aa hore hvordan Emma faar det paa barnehagen:)

    SvarSlett
  2. Gratulerer!!! Det var nyheter for meg! Ja, en sovebaby høres bra ut. Men det betyr at jeg blir grandtante igjen. Huff - føler meg så gammel!!!! Og gratulerer med nyoppusset blogg! Lekkert. Gleder meg til bilder av den nye leiligheten. :-)

    SvarSlett