søndag 18. april 2010

Not very nice, but very fun!!

Jenny "Intiativ" Fagertun arrangerte et Bad taste-party i forbindelse med at hun ble 26-år nå i april. Er det noen som kan lage bra fester, så er det Jenny. Utrolig deilig å bare ha det gøy sammen, og å få en pause fra hverdagens gjøremål. Det rr så bra det fins noen som Jenny, som sørger for at vi andre får morsomme opplevelser. Tusen takk :)


Gutta boys er frisører. Konkurransen gikk ut på å lage den verste frisyren, og guttene (eller mennene.. ;) gikk løs på oppgaven med stor iver. Utrolig gøy å se på mens de jobbet. Dyp konsentrasjon, masse hårspray (host,host!), og finurlige oppsetninger. Har ikke bilde av resultatene, men Åsmund gikk av med seieren for verste frisyre på Gry. Hun hadde en helt drøy hentesveis, hehe...


Vi har endelig fått hengekøye! Elsker den og det er like deilig å ligge i den, som jeg hadde forestilt meg.


Her er Thomas kledd opp slik han nesten gikk kledd da vi ble kjent for en del år siden... :) Vel, han gikk kanskje ikke med genseren over skuldrene på den måten, og hodetørklet brukte han på videregående, men det så liksom så velkjent ut likevel..Thomas var så flau over hvordan vi så ut at han hentet bilen opp, slik at vi ikke måtte gå ned i garasjen... Mamma fikk knipset et par bilder av oss, men det var så vidt.. :)

1 kommentar: