onsdag 27. oktober 2010

"Nei, mamma!"

Det har vært stilt her i mange uker nå. Skyldes mye at vi har bodd borte 6 helger på rad i forbindelse med visninger, og har ikke fått lastet opp bilder siden i sommer (!!) bla. Hverdagene er fullt opp med jobb, hente i barnehage, middag, skaffe møbler til den nye leiligheten som vi leier ut, etc... Men må bare legge ut noen få bilder. Selvsagt av vidundersnuppa :). Hun lærer stadi nye ord og her om dagen satt hun sammen to ord for første gang. De kom da jeg skulle ha henne til å ligge stille mens jeg skiftet på henne, hun vill selvsagt mye heller opp på krakken for å leke med vann i vasken, så da kom "Nei, mamma!" ganske så kontant!.... Tenker det var den første av mange ganger jeg vil få høre det...Helgunn var på besøk for noen uker siden. Veldig koselig å deg her!


Vel....sånt skjer når de voksne ikke følger med. Jeg gjorde faktisk akkurat det samme selv da jeg var liten.. Karma! ;)Ems og jeg ute på lekeplassen en frisk og vakker høstdag. Hun elsker å huske og vil helst at jeg/Thomas husker i husken ved siden av så vi kan huske samtidig.Hm. Tankefull positur i hagen.


Meget fornøyd med BRIO-tralla jeg kjøpte på loppis for 40,-. :)


2 kommentarer:

  1. jag har sagt det før, Emma är en riktig sötnos!!! :)

    SvarSlett
  2. Perfekt mor på alle områder er kanskje litt mye å håpe på, ja. Takk for oppmuntrende ord! Og Alexandra har rett, Emma er en skikkelig søtnos!

    SvarSlett